Recenze

Souhrn recenzí produktu Rotopedy:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Jsme spokojeni

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2013)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Je absolutně tichý,můžu jezdit i ve večerních hodinách,aniž bych rušila sousedy.Má elektronické údaje ,takže vím jak jsem na tom.A kde mám slabiny. Určitě jsem si vybrala dobře.Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2017)


Recenze Rotoped inSPORTline Temiste

inSPORTline temiste splňuje všechny moje požadavky, nemohu dost dobře chodit a současně potřebuji hýbat kyčelními a kolenními klouby, což mi tento produkt umožňuje. Neznám jiné výrobky tohoto druhu, takže nemohu srovnávat či hodnotit více.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.12.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Montaz bez problemu, na vyber nekolik rezimu. Ruce je nutne stale drzet na cidlech tepu, pokud si setru pot, tep se ztrati a chvili trva, nez nacne aktualni hodnotu. Aplikace do telefonu/tabletu zcela nefunkcni. Po chvili provozu se zasekne, neodesila data na google fit. Pokud by fungovala, bylo by to skvely jezdit doma podle street view... Jinak rotoped tichy, bez problemu, urcite doporucuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.08.2018)

Snadna montaz Stabilni Tichy Pohodlne ovladani

Nedodelana mobilni aplikace - kdyby fungovala, uzasna myslenka


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Rotoped je nadherny a cekal jsem ze budou vrzat plastove dily ale vubec nic. Jsme z manzelkou zpokojeny.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2012)

Po slozeni stroje nefungovala zatez pri jakemkoliv prepinani na kolecku. Musel jsem rozebrat plastovy kryt zateze a posunout lanko,je dlouhe. Potom vse uz bylo v poradku.


Recenze Rotoped inSPORTline Oberon

Věříme, že výrobek bude mít neklsající kvalitu. Ochota montážních pracovníků byla na vysoké úrovni.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Tichý, mnoho funkcí, máme jej krátce, ale zatím jsme velmi spokojeni.


Recenze Rotoped inSPORTline Chevron

Měli jsme určitou představu o rotopedu,tento produkt se nám jevil jako super. Od koupi tohoto produktu jsme spokojeni. Splnil naše očekávání. Doporučila bych jej ostatním. Dobře se s ním pracuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2012)

Splňuje moje očekávání. Jednoduchý na ovládání. Dobrá cena.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m

Rotoped zatím používám krátce, splnil očekávání. Vybírala jsem zejména podle rozměrů, aby nezabíral moc místa. 24 hodin po objednání jsem jej už vyzkoušela. Montáž trvala chvilku, provedla jsm ji sama, přiložený návod byl srozumitelný. Propojení s aplikací FIT HI WAY přes bluetooth funguje bez problémů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.01.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Doporučuji. Je to produkt přímo od výrobce. Snadná montáž. Dostupný servis.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.05.2013)


Recenze Rotoped inSPORTline Junius Ergo SE

Za hlavní klad považujin cenu, při zátěži které tato mašinka zvládá. Návod na sestavení je vcelku srozumitelný, jen trochu pokulhává při montáži řidítek, respektive umístění kabílků k displeji. Hodnota pulsu, který to má měřit, je jaksi nedostupná. Dosavad jsem nepochopil jak jí mám z toho přístroje vůbec vymámit. Bohužel postrádám i český návod k nastavování displeje. To o čem se dočtete v přiloženém českém ávodě je drobet nedostačující a anglický letáček je možná dobrý, ale ne pro pasivního angličtináře. Po 14 dnech každodeního užívání, celou rodinou, jsem krom nevyřešeného problému s "pulsem" zatím nenašel žádnou chybu. Celkově bych řekl , že Jupiter splnil moje očekávání.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2012)

Stabilní i když lehký. Sroumitelný návod na sestavení. Příznivá cena. Přehledný displej.

Nastavení displeje - měření hodot. Nepochopitelná funkce měření pulsu.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB30m II

Jsem moc spokojena ,vyhovuje my ovládání zátěže manuálně kolečkem,má opravdu tichý chod ideální do domácnosti ,líbý se my velice i dizainově,vyhovuje i mému 10letému sinovi,myle nás překvapil za mě lze jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.08.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline Venus Ergo SE

Kvalitní a dobře zvolený stroj je zárukou, že cvičení bude zábavou. Skvělé řešení při mé časové vytíženosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Kvalitní konstrukce, jednoduchá montáž, variabilní programy - cvičení skvěle ubíhá.

Nekompletní info, jak využívat programy udržující tepovou frekvenci při cvičení.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i II

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.05.2019)

už na první pohled velmi dobře zkonstruovaný rotoped nezabírá ani kousek místa zbytečně velmi snadno se dá přesunovat dle potřeby po pokoji pohodlný pro vyšší i menší postavu přes svou nízkou hmotnost velmi robustní a pevný jednoduché nastavování a ovládání displeje naprosto tichý chod


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Jsem důchodkyně a jízda na kole po silnici je dnes velmi nebezpečná.Pohyb potřebuji,tak jsem si objednala rotoped.Když je reklama v televizi,tak si pěkně zašlapu,snad půjdou i kg dolů a je mi dobře.Doporučuji.Je spíše levnější i když bych se nezlobila,kdyby stál polovinu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.08.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.08.2017)

mám jej opravdu krátce. Ale šlape se pohodlně i při zvýšené zátěži. Je to stabilní krásně sedátko polohovatelné a přemisťování lehké.Hlavně jsem si to pořídila až budu po operaci kyčle.opět budu moci jezdit a nebudu se muset bát že spadnu.


Recenze Rotoped inSPORTline Temiste

Je to dobrý prostředek k protáhnutí bolavých nohou, zvláště kolen. Přístroj je skladný, vhodný i do malého bytu. Na přenesení je tak akorát těžký, takže bych řekla, že nehrozí nějaké zátěžové poranění např. zad.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.11.2017)

vejde se pohodlně k židli, na které při šlapání sedím a vůbec se mi šlapě dobře (koukám na TV a šlapu s větrem o závod)

doposud jsem žádnou nevýhodu nezjistila


Recenze Rotoped inSPORTline Pangar

Ceklově jsem s nákupem spokojená, skládali jsme ho sami a funguje bez problémů, vyzkoušela jsem ho a jsem nadšená :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2014)

Moc pěkný, kvalitní konstrukce, přehledný displej

Nechala jsem si rotoped poslat poštou a byli tam kousky ulomeného plastu :-( , ale je to na místě , kde to není vidět ,reklamovat ho nebudu


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Přístroj jsme si vybrali pro aktivního důchodce. Líbí se mi jednoduchost ovládání a skaldnost produktu. Je stabilní, spousta funkcí, vynikající poměr cena/výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2014)

stabilní, spousta funkcí, vynikající poměr cena/výkon


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybral jsem si ho kvůli ceně a kvůli udržení kondice přes zimu. Každý den hodinku na něm cvičím a jsem spokojen.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2014)

Levný Jednoduché složení Účinný Pro začátečníky a občasné sportovce skvělí Základní funkce fungují

Držák na pití, ale to je dáno cenou


Recenze Rotoped inSPORTline Oberon

Rotoped doporučuji Používá ho manžel i děti Snadno lze nastavit obtížnost i program, který danému člověku vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.11.2012)

Rotoped je spolehlivý, tichý. Nabízí řadu programů a funkcí.

Nejasný, málo podrobný návod.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB35i

Produkt jsem si vybral na zaklade vlastniho zjisteni a financnich moznosti. Chtel jsem nejaky rotoped do 10 000 a tento se jevil jako nejlepsi. Na domaci vyuziti urcite. Mam ho doma 10 dni a uz jsem s nim najezdil asi 100 km. Neni to moc, ale programy jsem zatim testoval. Tento model ma 7kg magneticke zatezove kolo a musim rict, ze pro me potreby redukci vahy je to dostacuji zatez. Myslim, ze je to dobry pomocnik pro procviceni a redukci vahy, da se pri tom sledovat bud pomoci pripojeneho tabletu cesta nekde venku a nebo jen tak koukat na TV ci pocitac. Automaticke razeni je super vlastnost, protoze nastavite zatizeni a cas a ono to samo podle casu pridava ci ubira. Prejizdeni do jineho mista je snadne, jelikoz ma na sobe kolecka, pomoci kterych prejede po celem byte bez problemu i pres koberce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.04.2017)

Tichy chod nosnost moznost pripojeni tabletu ci telefonu pro sledovani trasy ruznymi krajinami ci mesty hodne programum ktere se daji prizpusobit vlastnim potrebam


Recenze Recumbent inSPORTline Varis

přístroj byl zakoupen otci k jeho 75. narozeninám, je po operaci srdce (vícenásobný bay-pás) doktoři doporučily pro posílení krevního objehu a mírné zátěži nějaký přístroj, při tomto nákupu cena nehrála žádnou roli ale ani tak není z nejvyšších. přístroj díky posedu a opoře zad je určen spíše pro starší uživatele já sám vlastním cyklotrenažér a ten pro otce rozhodně vzhledem k posedu vhodný není ikdyž v podstatě nabízí stejný druh cvičení. kvalita zpracování je přiměřená ceně takže sem tam se nějaká muška najde ale nejedná se o nic závažného.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.08.2015)

snadné sestavení přístroje, překvapivě široká škála regulace zátěže při šlapání

jediná nevýhoda je že sedačka nemá výškovou nastavitelnost jako klasický rotoped, takže úhel nohou při používání nelze změnit jinak než přiblížením či oddálením sedačky což ne vždy stačí


Recenze Rotoped inSPORTline Kalistic

Rotoped jsem si koupila na rozcvičení po operaci kolene. Po deseti dnech používán jsem s tímto výrobkem spokojená. Nemusím dojíždět na rehabilitace a jízda na rotopedu mě baví. Také se zlepšuje můj zdravotní stav. Nákup tohoto sportovního zařízení mohu doporučit všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.06.2015)


Recenze Rotoped inSPORTline Venus

Domů jsme potřebovali něco, na čem můžu cvičit já i můj manžel. Vybrali jsme si Venus. Nemáme ho dlouho, ale jsme s ním velice spokojeni. Klidně ho doporučím dalším, protože se sním také dobře manipuluje a nezabírá moc místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2011)

Výhodou je, že mohu cviči já, 160cm, i manžel,200cm. Kvalitní výrobek, dobrá cena.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento produkt je velmi vhodný na domácí používání, řekla bych, že je pro osoby menšího vzrůstu (měřím 168 cm - takové akorát). Myslím, že je vhodný na doporučení dále, jednak je lehký a stabilní, akorát mě občas bolí zadek :-)) Jinak je vše OK! Prostě kvalita a nízká cena! Navíc, žádný problém s objednáním, dodáním a komunikací!!! Používám již týden a zatím jsem nadmíru spokojená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.11.2013)

Je velmi tichý, má přehledný computer, je lehký a stabilní. Skvělá kvalita za nízkou cenu!

Nepohodlné sedátko.


Recenze Rotoped inSPORTline Formula Seven

- celkově jsem spokojen

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2010)

- tichý chod rotopedu - kvalitní zpracování stroje - slušně vybavený computer

- špatný tvar sedla a nezle objednat jiné, třeba cyklistické. - mohl by být i držák na láhev - po odpojení napájení (adaptéru) si nepamatuje datum a čas.


Recenze Rotoped inSPORTline Xbike Lite

Pokud chcete dobrý výrobek za dobrou cenu, tak tady neuděláte chybu. Snadno ho složíte sami a lehce se přesouvá, protože je opravdu lehký. Chod je opravdu tichý. Měří orientačně tep přes rukojeti a další funkce. Já si před displej umístím i tablet v pouzdře s gumickou a vše drží. Obejdu se i bez držáku. Sedlo je trochu tvrdší, ale třeba si můj zadek časem zvykne :-)Za mě spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2017)

Lehký a skladný Jednoduchý ke složení Tichý chod


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Potřeboval jsem jej. Perfektní! Plná spokojenost! Dobře! Splnil očekávání! Ano! Snadná montáž, srozumitelný návod, perfektní kvalita Na kvalitu prodejce

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2011)

Naprosto splnil očekávání!

Nic!


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.03.2018)

výhodou je jeho skladnost, opravdu geniální. Tichý, skladný výrobek. I složení dle návodu šlo docela rychle, jen mě mátly zbylé pružinové podložky :-). Asi bych ještě očíslovala, k čemu které podložka a šrouby jsou.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento produkt velice doporučuji.Za málo peněz hodně muziky a velice vkusný sportovní rotoped do domácnosti.Skláním hold výrobci za velice dobrou a robustní konstrukci a také hezký design.Používáme ho celá rodina a jsme velice spokojení.Jen více takových výrobků.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.12.2014)

Velice dobré sportovní náčiní za velice dobrou cenu.

žádné.