Recenze

Souhrn recenzí produktu Rotopedy:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Recumbent inSPORTline Rapid RMB

kvůli bolestem zad nemohu běhat - tento stroj je výbornou alternativou. sedadlo je tvrdé a velké díky čemuž nabízí dostatečnou oporu zad. hlavním měřítkem při výběru byla cena. na aerobní cvičení není potřeba stroj za několik desítek tisíc.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2014)

lehký = snadná manipulace skvělý poměr - cena x výkon pro domácí využití naprosto vyhovující


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Obchod a produkt mohu s klidným svědomím doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2016)

Na první pohled velice líbivý produkt, elektronické ovládání zátěže na ovládacím panelu, nebo pomocí aplikace na mobilu či tabletu,12 pevných profilů pro zátěž + jeden program v manuálním režimu na prakticky neomezené nastavení profilu zátěže, vcelku i přijatelná cena, rychlé jednání obchodu+dodání......

Zatím jsem neobjevil zápory.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Výrobek je skládací,tím pádem skladný,při cvičení je stabilní,úplně tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.04.2014)

Výrobek je tichý,skladný,snadno ovladatelný. Výborná cena Výborné recenze


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento názor ale platí na váš produkt, který mám velmi krátkou dobu. Doufám, že během delšího používání nenastanou žádné problémy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2011)

Je to můj první nákup rotopedu a s jeho provozem, tj. používáním jsem prozatím spokojená.


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Jsme spokojeni

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.05.2013)


Recenze Rotoped inSPORTline Xbike Lite

Byl to dárek. Smontovaní bylo snadné, vyzkoušeli jsme si všichni jízdu na kole a super :-)...kolo bylo pro maminku, takže u ní velka spokojenost, jak se vzhledem kola, tak i jízdní vlastnosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2018)


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Doporučuji. Je to produkt přímo od výrobce. Snadná montáž. Dostupný servis.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.05.2013)


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.08.2017)

mám jej opravdu krátce. Ale šlape se pohodlně i při zvýšené zátěži. Je to stabilní krásně sedátko polohovatelné a přemisťování lehké.Hlavně jsem si to pořídila až budu po operaci kyčle.opět budu moci jezdit a nebudu se muset bát že spadnu.


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Za hlavní klad považujin cenu, při zátěži které tato mašinka zvládá. Návod na sestavení je vcelku srozumitelný, jen trochu pokulhává při montáži řidítek, respektive umístění kabílků k displeji. Hodnota pulsu, který to má měřit, je jaksi nedostupná. Dosavad jsem nepochopil jak jí mám z toho přístroje vůbec vymámit. Bohužel postrádám i český návod k nastavování displeje. To o čem se dočtete v přiloženém českém ávodě je drobet nedostačující a anglický letáček je možná dobrý, ale ne pro pasivního angličtináře. Po 14 dnech každodeního užívání, celou rodinou, jsem krom nevyřešeného problému s "pulsem" zatím nenašel žádnou chybu. Celkově bych řekl , že Jupiter splnil moje očekávání.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2012)

Stabilní i když lehký. Sroumitelný návod na sestavení. Příznivá cena. Přehledný displej.

Nastavení displeje - měření hodot. Nepochopitelná funkce měření pulsu.


Recenze Rotoped inSPORTline Pangar

Tento produkt mohu jen doporučit. Používám ho sice zatím krátce ale přesto mě dvičení na něm baví. Cvičení je pohodlné a přesto účinné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2013)

Bytelná kontstrukce, velký display, tichý chod, kvalitní zpracování, kvalitní sedlo u kterého je možnost nastavit výšku, posun do předu či do zadu i sklon sedadla, nastavení řidítek i displaye, velké množství programů při kterých cvičení nikdy nebude nuda


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

rychlá a nenáročná montáž, elegantní vzhled, jednoduché ovládání, snadno se přemysťuje (kolečka), velký rozsah zatěže (8 stupňů).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2013)

rychlá a nenáročná montáž, elegantní vzhled, jednoduché ovládání, snadno se přemysťuje (kolečka), velký rozsah zatěže (8 stupňů).


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Kvalitní a dobře zvolený stroj je zárukou, že cvičení bude zábavou. Skvělé řešení při mé časové vytíženosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Kvalitní konstrukce, jednoduchá montáž, variabilní programy - cvičení skvěle ubíhá.

Nekompletní info, jak využívat programy udržující tepovou frekvenci při cvičení.


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Nemám se sportovním nářadím podobného druhu žádné zkušenosti (takže nemám srovnání) ale zatím (po 1 měsící provozu) jsem spokojen. Montáž bezproblémová (základní technické dovednosti nutné). Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2014)

Tichý chod, transportní kolečka na jedné straně - snadný přesun, přehledný displej computeru, režim automatického postupného zobrazování sledovaných veličin.


Recenze Rotoped inSPORTline Erinome

je to co jsem hledal,spokojenost s dodáním,kvalitní zpracování,jednoduché ovládání

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2016)

tichý chod, neruší u televize možnost plynulé volby zatížení ovládané z displeje regulace zátěže podle tepové frekvence- super na hubnutí


Recenze Rotoped inSPORTline Chevron

Měli jsme určitou představu o rotopedu,tento produkt se nám jevil jako super. Od koupi tohoto produktu jsme spokojeni. Splnil naše očekávání. Doporučila bych jej ostatním. Dobře se s ním pracuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2012)

Splňuje moje očekávání. Jednoduchý na ovládání. Dobrá cena.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Produkt jsem vybrala ze zdravotních důvodů a u vás kvůli ceně a dalších službách-dovoz,montáž.Jsem velmi spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.11.2014)

lehký,jednoduchá obsluha,hezký -zdravotní důvody


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Rotoped dorazil skoro okamžitě, do dvou dnů jej dovezla PPL-ka. Krabice byla dost potrhaná, ale přisoudili jsme to následkům přepravy a šli vybalovat. Hned jsme si všimli, že tělo ortopedu, které je plastové, je jakoby poleptané, jako kdyby ho někdo přetřel acetonem, nebo se ho nepodařilo ve fabrice dobře stříknout. Řekli jsme si, kašleme na to a začali jsme sestavovat. Ovšem vzápětí jsme zjistili, že dílenské zpracování je na poměrně na nízké úrovni obecně. Jednotlivé plastové díly nesedí, jeden z krytů jsme proto ani nemohli namontovat. Jedem ze šroubů, které drží osu na řídítka a computer měl malou hlavu, takže do něj nešel nasadit iambus… No a návod na sestavení, ten rovnou odložte, protože ten někdo napsal a už to podle něj stoprocentně nezkusil dát dohromady, protože pak by zjistil, že to podle něj prostě nejde. Ale i to jsme pochopitelně zvládli. Po „ujetí“ prvních hodin musím zkonstatovat, že rotoped funguje dobře. Líbí se nám hlavně, jak je tichý. Ale zase to zpracování… Pedály mají takové vůle, že je asi budeme muset vyměnit. Uchycení řídítek je nedokonalé, na jejich utažení je zapotřebí „nadlidská síla“ a stejně nedrží úplně dobře. Hlavně kdyby jste je měli ohnout trochu dopředu a pořádně se do nich opřít, tak to bych Vám opravdu nedoporučoval. Teď to vypadá, že jenom kritizuji. Je ale třeba konstatovat, že za tu cenu (tedy do pěti tisíc i s dopravou!), to byla nakonec, myslím si, dobrá volba. Tedy jestli rotoped něco vydrží, ale já si myslím, že by měl.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2012)

Příznivá cena

Nedokonalé dílenské zpracování


Recenze Rotoped inSPORTline Xbike Lite

Pokud chcete dobrý výrobek za dobrou cenu, tak tady neuděláte chybu. Snadno ho složíte sami a lehce se přesouvá, protože je opravdu lehký. Chod je opravdu tichý. Měří orientačně tep přes rukojeti a další funkce. Já si před displej umístím i tablet v pouzdře s gumickou a vše drží. Obejdu se i bez držáku. Sedlo je trochu tvrdší, ale třeba si můj zadek časem zvykne :-)Za mě spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2017)

Lehký a skladný Jednoduchý ke složení Tichý chod


Recenze Rotoped inSPORTline Oberon

Věříme, že výrobek bude mít neklsající kvalitu. Ochota montážních pracovníků byla na vysoké úrovni.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Tichý, mnoho funkcí, máme jej krátce, ale zatím jsme velmi spokojeni.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Rotoped jsem koupil mamince aby pomalu šlapala takže to stačí ale já bych zvolil profesionální s více zátěží na nohy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.06.2011)

Dobrý rotoped

Mohl by mít větší zátěž poze 1-5 stupnů a ten 5 je lehký zvolil bych příště jiný rotoped.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybírala jsem jednak podle velikosti, jednak podle ceny. Produkt mi maximálně vyhovuje, jsem spokojena a intenzivně ho používám.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.06.2014)

Tichý chod, snadná montáž, zabírá málo místa, proto je vhodný i do malých bytů.

Vůbec nic.


Recenze Recumbent inSPORTline inCondi R600i

Určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2017)

kvalitní robustní zpracování tichý chod dostatečná programová výbava možnost propojení s tabletem aplikace umožňující nastavení trasy na Google maps přehledný a srozumitelný návod na montáž

nelze polohovat přední madla - řidítka nosnost je do 200kg, ale v parametrech lze nastavit hmotnost osoby max 150kg


Recenze Rotoped inSPORTline Kalistic

Jsem po operaci páteře a málo chodím. Dřív jsem jezdila na kole a nyní mi to scházi.Ochabuje mi svalstvo tak jsem se rozhodla pro posilováni. Mám ho 10dnů a jsem spokojená.Je malý poměrně lehký a dobře se přemisťuje pomoci koleček. Na podlaze dobře sedí a jeho chod je tichý, cvičím a doufám, že se můj stav bude lepšit. Za 4000Kč je to velmi dobbrý nákup. Mohu to klidně srovnat s tím na jakém jsem cvičila v lázních. Doporučuji každému který má podobné potíže.Také můj manžel ho používá po operaci kolena a je spokojen a stav se mu lepší!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.08.2015)

Malý, není těžky. Stojí pevně na zemi Lehce ovládatelný díky kolečkům. Spokojenost 100%


Recenze Recumbent inSPORTline Varis

přístroj byl zakoupen otci k jeho 75. narozeninám, je po operaci srdce (vícenásobný bay-pás) doktoři doporučily pro posílení krevního objehu a mírné zátěži nějaký přístroj, při tomto nákupu cena nehrála žádnou roli ale ani tak není z nejvyšších. přístroj díky posedu a opoře zad je určen spíše pro starší uživatele já sám vlastním cyklotrenažér a ten pro otce rozhodně vzhledem k posedu vhodný není ikdyž v podstatě nabízí stejný druh cvičení. kvalita zpracování je přiměřená ceně takže sem tam se nějaká muška najde ale nejedná se o nic závažného.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.08.2015)

snadné sestavení přístroje, překvapivě široká škála regulace zátěže při šlapání

jediná nevýhoda je že sedačka nemá výškovou nastavitelnost jako klasický rotoped, takže úhel nohou při používání nelze změnit jinak než přiblížením či oddálením sedačky což ne vždy stačí


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Chtěl jsem utratit za rotoped zhruba 3000, ale zároveň jsem chtěl, aby trochu vypadal a taky něco vydržel. Po projití asi 5 obchodů se sportovními potřebami, jsem zjistil, že za tyto peníze chci asi trochu moc. Nakonec jsem dal na srovnání a recenze rotopedů na heurece a radši jsem si tu tisícovku připlatil. Navíc Tento rotoped stál původně necelých 7000 a navíc doprava byla zdarma, tak jsem neváhal. Pro srovnání s tím, co jsem viděl v kamenných obchodech je tento rotoped tak o dvě třídy výš, a to jak konstrukčně, tak i vzhledově. Po týdnu po týdnu používání celou rodinou jsem s tímto rotopedem nadmíru spokojen.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.01.2012)

Tichý, pěkný (aspoň trochu vypadá, než nějaký rotoped za pár stovek), celkem kvalitní konstrukce.

Trochu nelogicky uspořádaný návod k sestavení, sem tam v něm klepe (nic, co by se nedalo opravit)


Recenze Rotoped inSPORTline Venus SE

Domů jsme potřebovali něco, na čem můžu cvičit já i můj manžel. Vybrali jsme si Venus. Nemáme ho dlouho, ale jsme s ním velice spokojeni. Klidně ho doporučím dalším, protože se sním také dobře manipuluje a nezabírá moc místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2011)

Výhodou je, že mohu cviči já, 160cm, i manžel,200cm. Kvalitní výrobek, dobrá cena.


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Přístroj jsme si vybrali pro aktivního důchodce. Líbí se mi jednoduchost ovládání a skaldnost produktu. Je stabilní, spousta funkcí, vynikající poměr cena/výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2014)

stabilní, spousta funkcí, vynikající poměr cena/výkon


Recenze Rotoped inSPORTline Rapid SE

Řídil jsem se radou prodavačky, která věděla o čem mluví a udělal jsem dobře. Cena je v souladu s kvalitou a pro každodenní domací využití tento typ vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.09.2017)

1.Podrobný a instruktivní manuál zaplašil mé obavy se sestavením rotopedu. 2.Vybraný typ plně vyhovuje mým nárokům a požadavkům. 3.Cenová dostupnost tohoto typu.


Recenze Rotoped inSPORTline Klegan

Rotoped mohu doporučit. Je jednoduchý na obsluhu, jak nastavení výšky sedla tak ostatních věcí. Toto je můj první nákup, nemám zkušenosti s jinými prodejci. Kvalita zpracování je dobrá. Momentálně mi není jasná obsluha počítače. Nevím zda ho zařadit mezi levnější nebo dražší. Vybrala jsem ho na doporučení obchodu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2017)


Recenze Recumbent inSPORTline SEG BE7216

Jsem prostorově výrazný člověk se 180 kg váhy. Tento přístroj je možností jak se rozumně zapojit do fyzické aktvity a neohrozit své zdraví. Jsem rád, že je zde Insportline - dává mi chuť do života. Přístroj mne donutil ráno a večer na něj sednout a dát si pro začátek 15 minut potící se kůry - fakt funguje

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.07.2012)

využitelnost i pro 180 kg univerzální i pro domácí používání

nemám nic proti